2011. november 23., szerda

Újabb lehetőség az együtt gurigamizásra!

November 25-én, azaz most pénteken 15-18-ig az Üllői úti Kreatív Hobbyban gurigamizhatunk újból együtt az érdeklődőkkel.
Mindenkit nagy szeretettel várok, hiszen most olyan karácsonyi díszeket fogok bemutatni, melyek nem kaphatók idén egységcsomagban.


Egyenesen a Kreatív Hobby oldaláról másoltam ide, hogy itt is olvashassátok!
Ingyenes foglalkozások

Minden pénteken ingyenes foglalkozást tartunk Üllői úti Áruházunkban, amire szeretettel várjuk minden kedves Vásárlónkat és érdeklődőt!

Rossz idő van, nem tudsz kimenni a parkba, ahogy tervezted? Barátnőd lemondta a találkozótokat? Kedvenc kávézód felújítás miatt épp zárva van? Nincs kedved a plázák péntek délutáni forgatagában múlatni az időt? 
Akkor gyere el hozzánk, és töltsd velünk a péntek délutánt! Minden héten más és más témakörben, technikával, alapanyagokkal tartunk ingyenes foglalkozást, amelyre nem kell előzetesen bejelentkezned sem, tehát, ha hirtelen alkotni támad kedved, csak gyere, mi várunk szeretettel!

Novemberi témáink a következők:

november 11. - Minden, ami angyal
november 18. - Karácsonyi díszek gyöngyből
november 25. - Gurigami (vendég előadóval!)

  

A foglalkozásainkon való részvétel tehát ingyenes, csak a mintadarabok elkészítéséhez szükséges legfontosabb alapanyagokat kell megvásárolnod, minden egyéb segédeszközt (ragasztó, lakk, festék, ecsetek, ollók stb.) mi biztosítunk!
A helyszín tehát:
Kreatív Hobby Áruház
1085 Budapest, Üllői út 18.

A foglalkozások 15:00- től 18:00 óráig tartanak. 
 
Ezek a fotók csak illusztrációk, a pénteki díszek meglepetések lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése