2012. február 8., szerda

A teremtés hét napja - egységcsomag

Fontosnak tartom, hogy Isten igéje, üzenete eljusson a gyerekhez is, hogy minél hamarabb megismerjék ki teremtette a világot, és ki visel róluk is gondot nap, mint nap. Ehhez minden eszközt és minden lehetőséget meg kell adni, illetve meg kell ragadni.

Mivel a gyerekek inkább vizuálisan szívják az információt magukba, érdemes sok mindent látható, tapasztalható, megfogható formában is eléjük tárni.

Én most a Biblia első lapján olvasható teremtés történetét készítettem el, persze gurigami technikával. Most a gurigák elég nagyok ahhoz, hogy beleférjenek az kicsi ujjak, és könnyebb legyen a ragasztás, látványos legyen az eredmény. Hét számot készítettem gurigákból, melyeket az adott napnak megfelelően díszítettem.

Isten elválasztotta a sötétséget a világosságtól.


Isten elválasztotta az égi és a földi vizeket.

Isten elkülönítette a vizet és a szárazföldet, és megteremtette a növényeket, fákat, gyümölcsöket.

Isten megalkotta az égitesteket, napot, holdat, csillagokat. Így lett nappal és éjszaka.

Isten megteremtette a vizi állatokat és a madarakat.

Isten megteremtette a földi állatokat és az emberpárt.

Isten a hetedik napon megpihent, és megszentelte ezt a napot. Ezt a számot azokkal az elemekkel díszítettem, ahogy mi megszentelhetjük ezt a napot.

A számok jól megállnak a "lábukon", ezért szépek egy polcon, vagy ablakpárkányon sorakozva. Rájuk nézve gyorsan megjegyezhető, hogy melyik napon mit teremtett Isten.

A csomagban 19 különböző papír található, igen részletes leírással, ábrákkal, és szines fotóval.

Egy csomag ára: 900.- (bruttó+utánvét. További átvételi, szállítási lehetőségek az éhes cinegés bejegyzésnél olvasható).
Rendelhető: gurigami@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése