2014. február 18., kedd

Újra megjelent!

Régóta nem írtam új bejegyzést, pedig sok minden történt ez idő alatt. Sajnos hiába dolgoztunk gőz erővel a farmos füzet következő kiadásán: az állatkerten. Szeptemberben kellett volna megjelennie, de a kiadó az utolsó pillanatban visszalépett, pénzhiányra hivatkozva. Így most ez a kiadvány a polcon várja jobb sorsát.
Ilyen tapasztalatokkal a hátam mögött nehezen fogok bele valami újba. Egyelőre várakozó állásponton vagyok, csak a fejemben, illetve a vázlatfüzetben gyűlnek az új ötletek, igazi formájukba még nem öntöm őket.

A jó hír: a minap a postás egy könyvvel állított be, pedig nem rendeltem semmit. Egy tiszteletpéldány volt. A Szalay kiadó adta ki idén újból, az általa már korábban megjelentetett két füzetem átszerkesztett változatát. Új cím, új forma, de a tartalom a régi. Ajánlom azoknak, akik lemaradtak róluk.

Papírvarázs
Méret: 225x240
Oldalszám: 120 oldal
Kiadó: Szalay Könyvkiadó
Kiadás éve: 2014
Kötés: puha
Ár: 1400 Ft
Kód: BMWL
Ebben a kreatív összeállításban a nagysikerű Papírcsodák című kiadványainkat öntöttük új formába. A könyv közel 60 féle változatos mintadarabokat tartalmaz, melyek között megtalálhatóak az évszakokhoz, ünnepekhez kapcsolódó modellek, ezen kívül pedig számos más, egyedi forma is. A különlegesen szép, mutatós modellek elkészítéshez a lépéseket közlő sok-sok fázisfotó és a leírások adnak útmutatót, a továbbiakhoz csupán színes papírra és két ügyes kézre van szükség.

Néhány oldal a könyvből

Papírvarázs
Papírvarázs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése