2014. október 1., szerda

Újrahasznosítás egy kis gurigamival fűszerezve 6.

Kitaláltátok?
Igen, az OROSZLÁN az.

 A jól ismert virágforma most sörénynek lépett elő. A nyuszi pofija jól jött az oroszlánnak is. A bajuszkák, szemek nem különben.
Az egyszerű körforma lett az alap.

A farkincában van egy kis rafinéria, azaz gurigami. Egy hosszabb, keskeny sárga csík végét úgy hajtottuk vissza, hogy egy kis talpacskát kapjunk. Erre ragasztottuk a bojtot, ami olyan, mint a pipi csőre, csak keskenyebb és barna.

A fül pedig egy félkör, amit középen félig bevágtunk és egymásra lapoltunk.Bizonyára még számtalan új forma jut a ti eszetekbe is. Ha megvalósítottátok őket, és elkülditek, közzéteszem.


1 megjegyzés:

 1. In this manner my associate Wesley Virgin's story starts in this shocking and controversial VIDEO.

  You see, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he unveiled hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the government and others used to get everything they want.

  These are the same secrets many celebrities (notably those who "became famous out of nowhere") and the greatest business people used to become rich and famous.

  You've heard that you utilize only 10% of your brain.

  That's because most of your brainpower is UNCONSCIOUS.

  Maybe that expression has even taken place INSIDE your own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind seven years back, while riding a non-registered, beat-up trash bucket of a car without a license and $3.20 on his debit card.

  "I'm very fed up with living check to check! When will I finally make it?"

  You took part in those types of questions, ain't it so?

  Your own success story is waiting to be written. You just need to take a leap of faith in YOURSELF.

  Take Action Now!

  VálaszTörlés