2011. október 20., csütörtök

Gurigamizzunk együtt!

Október 22-én a Kreatív Hobby Üllői úti boltjában személyesen is találkozhatunk, és persze együtt gurigamizhatunk a nagy nyílt nap keretében. Gyertek el minél többen!!!

A Kreatív Hobby felhívása:
Duplán érdemes lesz ellátogatni Áruházunkba október 22-én, szombaton! Egyrészt KUPON AKCIÓNK keretén belül minden termékünkre 15% kedvezményt adunk, másrészt ingyenes termékbemutatókkal várjuk az érdeklődőket!
Kacérkodtál már a gravírozás gondolatával, de még sosem mertél egyedül beindítani egy gravírozógépet? Netán kíváncsi vagy mi mindent is tud valójában a Sizzix vágó- és domborítógép? Esetleg a Mesebolt kínálatával szeretnél közelebbről megismerkedni?

Akkor gyere el Áruházunkba október 22-én, szombaton, 10-től 16 óráig és nézd meg a Partnereink által tartott bemutatókat!Ha tetszettek a látottak, lehetőséged lesz a termékek kipróbálására is a szakértőink által tartott foglalkozások keretében! Készíthetsz például drótékszert és dekorációt, karácsonyi képeslapot, Pandora karkötőt, dekopázsolhatsz fadobozt vagy új egységcsomagjaink közül is megcsinálhatsz egyet.

Előfordulhat, hogy miután megismerted és kipróbáltad, beleszeretsz majd valamelyik masinába és nem is akarsz anélkül hazamenni. Használd ki, hogy október 22-e egyben kuponos, vagyis akciós nap is Áruházunkban! Vedd meg kedvenc gépeidet, alapanyagaidat 15% kedvezménnyel!

A bemutatók megtekintése ingyenes, a foglalkozásokon való részvétel feltétele a mintadarabok elkészítéséhez szükséges alapanyagok megvásárlása. (A helyszínen kollégáink pontosan megmondják majd, hogy melyik mintadarabhoz mit kell megvenned.)

Szeretettel várunk tehát szombaton, meghosszabbított nyitva tartással, 10-től 16 óráig!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése