2012. február 25., szombat

Focus pályázat eredményhirdetés

Pénteken nyilvánosságra hozták a Rapid Játékpályázat nyertesét. (www.focus.hu) Sajnos nem az én ötletem nyert, de sebaj, nem lehet mindenki nyertes.
Ígéretemhez híven most megmutatom én mivel pályáztam.


Egy nagyon egyszerű kisautót készítettem, melynek valóban forognak a kerekei, bele pedig két kis Mütyürkét. Képzeletemben már benépesült Mütyürfalva. Hamarosan meg is szeretném valósítani, mert az én gyerekeim nemcsak szívesen vesznek részt az elkészítésben, hanem lelkesen játszanak is ezekkel az igen egyszerű, olcsó játékokkal, melyek sok teret hagynak a fantáziának.

6 megjegyzés:

  1. Minden elismerésem nagyon kedvelem a munkáidat.Bár ezt már írtam :) Teljesen lenyűgöző a kreativitásod.Annyira kedves dolgok kerülnek ki a kezeid közül hogy csak ámulok.

    VálaszTörlés
  2. Igazán jól esnek elismerő szavaid. Köszönöm szépen.
    Úgy gondolom, hogy minden munkámmal nem csak időtöltést, együttlétet, kreativitást szeretnék a gyerekeknek adni, hanem egyúttal a szépérzékük, szín és formaviláguk formálása is ugyanolyan fontos.

    VálaszTörlés
  3. Kati! Te egyszerűen fantasztikus vagy!!!! Mindig elámulok a munkáidon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki! A kicsi lányod teljesen meggyógyult már?

      Törlés
    2. Nagy nehezen meggyógyult mindenki, de még el sem merem hinni...

      Törlés
  4. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty vận chuyển hàng hóa quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi đài loan và dịch vụ gửi hàng đi canada uy tín, giá rẻ

    VálaszTörlés