2012. március 16., péntek

Virágkoszorú

Régen nem mutattam semmi újat (pedig lenne mit), de legkisebb kisfiammal már több, mint két hete kórházban vagyunk. Reméljük, hogy lassan haza jöhetünk már.

Az időjárás már egészen tavaszi: itt az ideje virágkoszorút készíteni. Ez még tavaly készült.


Kisebb-nagyobb gurigákból készültek a virágok, melyeket néhány levél és kunkor köt össze. A külső virágok szirmai apró kunkorok, melyek végeit meg sem kell ragasztani.

Ez igazi családi vállalkozás, hiszen nem bonyolult, de hosszadalmas, ha csak egy ember készíti a hozzávalókat. A gyerekek apró ujjai pillanatok alatt ráállnak a gurigák készítésére, így egy hangulatos, beszélgetős este alatt el is készülhet a közös mű.

Bátran játszatok a színekkel és küldjétek el a gurigami@gmail.com-ra az elkészült alkotásokat, melyek itt meg is mutatnék országnak-világnak.


Vendégváróként akaszthatjuk az ajtónkra, de jól mutat az ablakban is, vagy akár a csillárról lógva.

4 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik, oly vidám a koszorúd! Remélem, hamarosan rendbejön kisfiad, nem lehetett könnyű számodra az utóbbi időszak! Sok erőt kívánok!

  VálaszTörlés
 2. Látom megérkezett a tavasz.Szuper lett.

  VálaszTörlés
 3. Olyan jó, hogy nektek is tetszik. Tényleg érdemes hozzáfogni, mert mint a példa is mutatja évről évre elő lehet venni, újból gyönyörködni benne.

  VálaszTörlés
 4. Csodaszép! Már tavaly is ámultam!

  VálaszTörlés